Inschrijving Leef! met MS geopend 

Bij Leef! met MS ga je zelf aan de slag met voeding, beweging, ontspanning en slaap. Het doel? Het veranderen van jouw leefstijl, want dat heeft mogelijk een gunstig effect op je MS-klachten. Het programma is volledig online, met professionele begeleiding. Leef! met MS begint op 12 september. 

Leef! met MS - Susanne Voogd

Uitgelichte activiteiten

Coaching mensen met MS - kinderkampen - Nationaal MS Fonds

MS-Kinderkampen

Kinderen van 6-25 jaar beleven een supergezellig weekend.

Meer informatie

Watersportweekend

MS-Watersportweekenden

Verleg je grenzen tijdens een onvergetelijk watersportweekend.

Meer informatie

MS Motion groep

MS Motion

Hardlopen, wandelen en rollen voor onderzoek naar MS.

Meer informatie

Steun ons

Er zijn in Nederland 25.000 mensen met MS. Iedere dag krijgt iemand in Nederland de diagnose MS. Daarbij is MS de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Er bestaan medicijnen die de ziekte kunnen remmen, maar een oplossing voor MS is er (nog) niet. Help jij ons onze droom te realiseren: een toekomst zonder MS?

MS staat niet stil. Geef eenmalig of word donateur.

Laatste nieuws en ontwikkelingen

  • cerebro-iets-positiefs-halen-uit-ms
    10 april, 2024

    “Ik wil dat mensen die in dezelfde situatie zitten, weten dat er nog een mooie toekomst haalbaar is.”Jeremy kon het maar moeilijk bevatten dat hij in 2021 werd gediagnosticeerd met MS. Hij zag zijn toekomst waarvan hij droomde wegvallen. Toch ging hij niet bij de pakken neerzitten en startte hij zijn eigen kledingmerk CeréBro.

  • Vermoeidheid bij MS: wat kun je doen?
    5 april, 2024

    Niet gewoon moe, maar extreem moe. Dat is een klacht die veel mensen met MS ervaren. De vermoeidheid is vaak lastig uit te leggen aan anderen, en gaat ook minder snel over. Wat kun je doen tegen vermoeidheid bij MS?  

  • Leef! met MS - Susanne Voogd
    5 april, 2024

    Iedereen die wil meedoen aan Leef! met MS kan zich vanaf nu inschrijven. Het leefstijlprogramma start op 12 september. Het programma is volledig online, met professionele begeleiding.