Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Hot nieuws » Team Vlinder

Team Vlinder

alt

Het uit mensen met MS bestaande Team Vlinder gaat op 25 mei de Mont Ventoux beklimmen tijdens het evenement Klimmen tegen MS. Dit doen zij om zichzelf uit te dagen daar op die Kale Reus van de Provence, maar ook om geld in te zamelen voor onderzoek van het Nationaal MS Fonds.

Team Vlinder is een initiatief van het Nationaal MS Fonds. De organisatie stimuleert de deelnemers om actief te trainen in de maanden voorafgaand aan het evenement. Het Nationaal MS Fonds zorgt er op 25 mei voor dat de deelnemers altijd kunnen stoppen wanneer zij dit wensen. Met busjes worden zij gevolgd. Deze prettige en ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat mensen hun grenzen kunnen opzoeken. En dan op de top, de ontlading. Samen hebben we het weer gered.

"Tegen de flanken van de Mont Ventoux geldt maar 1 ding: je moet door, verder en zo is dat met MS eigenlijk precies hetzelfde. Ondanks de ziekte moet je door, ermee dealen, nieuwe uitdagingen aangaan en niet bij de pakken neerzitten." Rini, deelneemster Team Vlinder

Wil je Team Vlinder volgen vanaf hun reis naar de Mont Ventoux, op 25 mei en de dag daarna? Like de Facebookpagina van Team Vlinder.

Wereld MS Dag
Op woensdag 27 mei is het Wereld MS Dag en Team Vlinder komt dan terug uit Frankrijk. Wil jij ze een hart onder de riem steken en verwelkomen? Om 8 uur in de ochtend komen zij met een touringcar aan in De Meern (grote parkeerplaats langs de A12).

Persbericht

Impressie

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op