Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Coaching » MS Supportgroepen

MS Supportgroepen


alt

De MS Supportgroepen van het Nationaal MS Fonds bieden mensen met MS en hun directe omgeving de mogelijkheid om met anderen te kijken hoe je verder kunt komen in het leven met MS.

Samen verder met MS

Iedere maand worden er bijeenkomsten georganiseerd met diverse thema’s onder begeleiding van een gastvrouw (ervaringsdeskundige) en een professional. Doel van de bijeenkomsten is om samen te kijken naar je mogelijkheden, elkaar te inspireren, nieuwe inzichten te verkrijgen over jezelf, MS en hoe je met MS kunt omgaan in het dagelijkse leven. De MS Supportgroepen zijn voor iedereen met MS geschikt.
 
 
In de volgende regio's worden er maandelijks MS Supportgroep bijeenkomsten georganiseerd:

Breda

Tilburg

Rotterdam

Nieuwegein

In de regio Breda worden 1x per 2 weken bijeenkomsten georganiseerd. Deze worden altijd op woensdagavond gehouden.
 

Zomerstop

In de maanden Juni, Juli en Augustus houden wij een zomerstop voor de MS Supportgroepen. 

Op de hoogte blijven

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de MS Supportgroep in jouw regio, dan kan je je aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van jouw regio. Aangeven dat je op de hoogte wilt zijn is vrijblijvend.
Je zult dan maandelijks een email ontvangen met de aankondiging van het thema van de volgende bijeenkomst. Om deel te kunnen nemen aan de geplande MS Supportgroep, kan je naar aanleiding van die mail aangeven dat je aanwezig zult zijn. Om deel te kunnen nemen is aanmelding noodzakelijk.
 

Tot ziens bij de MS Supportgroepen van het Nationaal MS Fonds!

Meer online

Volg ons op