Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Activiteiten Nationaal MS Fonds

Grenzen verleggen

Het Nationaal MS Fonds organiseert ieder jaar diverse activiteiten voor mensen met MS aan en op het water. Tijdens deze activiteiten verleg je je grenzen en doe je ondanks eventuele beperkingen dingen die je nooit voor mogelijk hield. Kanoën, surfen, zeilen en zelfs waterskiën; niets is te gek!

Voor deze activiteiten wordt nauw samengewerkt met Sailwise, aanbieder van actieve watersport voor mensen met een beperking. Alle accommodaties en boten zijn aangepast, waardoor de activiteiten voor iedereen met MS geschikt zijn. De vrijwilligers van Sailwise en het Nationaal MS Fonds bieden ondersteuning waar nodig. Er gaan gediplomeerd verpleegkundigen en verzorgenden mee om de zorg die mensen nodig hebben te kunnen waarborgen.


altZeilvierdaagse op de Lutgerdina (klik voor meer info)

Vanaf het moment dat je aan boord komt van de Lutgerdina, laat je alle dagelijkse beslommeringen achter je. Met deze prachtige tweemastklipper kiezen we 4 dagen lang het ruime sop. Heerlijk zeilen, gezellige haventjes bezoeken, midden op het water voor anker om van de sterrenhemel te genieten, nachtzeilen: het kan allemaal!

Datum: 14 t/m 17 mei 2018
Opstapplaats: Hellevoetsluis, Zuid-Holland

 

alt Zeilweekenden op het Robinson Crusoe eiland (klik voor meer info)

Samen met andere mensen met MS verblijf je een weekend op het geweldige watersporteiland Robinson Crusoe midden in de Loosdrechtse Plassen. Je kunt de hele dag heerlijk op het water vertoeven en kennismaken met alle vormen van watersport zoals catamaranzeilen of waterskiën.  

De zeilweekenden van het Nationaal MS Fonds zijn een begrip. Ieder jaar zijn de zeilweekenden vrij snel volgeboekt, dus wees er snel bij!

Datum weekend 1: 31 augustus t/m 2 september 2018
Datum weekend 2: 14 t/m 16 september 2018
Opstapplaats: Loosdrecht, Noord-Holland


Zeilen met Catamaran Beatrix
(klik voor meer info)

Vanuit de comfortabele en aangepaste groepsaccommodatie It Sailhûs, bezeilen we met de Catamaran Beatrix of een van de andere 4 (zeil)bootjes de Friese wateren en het IJsselmeer. De groep bepaalt in overleg met de schipper het doel van de dag. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag zeilen en de andere dag gezellige Friese plaatsjes bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën is mogelijk.
 

Datum: 7 t/m 10 juni 2018
Opstapplaats: Elahuizen, Friesland

 

Praktische informatie

Kosten
De kosten zijn € 100 per activiteit

Aanmelden
Voor 2018 zijn alle activiteiten volgeboekt. Vanaf november kun je je weer aanmelden voor de activiteiten van 2019. 

Meer online

Volg ons op