Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Boek: een positieve uitslag

Boek: een positieve uitslag

alt

Eén week, twee uitersten, één leven: het leven van Evelien. Evelien is dertig als het noodlot toeslaat: na jaren vage klachten en onderzoeken krijgt ze de diagnose multiple sclerose (MS).
Een chronische ziekte met een grillig verloop en een onzekere toekomst. Drie dagen later ontmoet ze Arne, de liefde van haar leven. Een schat van een man, een stabiele factor die misschien wel garant staat voor een gelukkige toekomst. In een openhartig en aangrijpend relaas doet Evelien verslag van deze twee uitersten in haar leven. Wat betekent het om een chronische ziekte te hebben, hoe geef je je over aan de liefde als je niet weet wat je toekomst zal brengen, en hoe vind je een balans tussen overleven en kwaliteit van leven?
Over de auteur:
Evelien van den Akker (1978) woont in Haarlem en is freelance tekstschrijver. In 2008 kreeg ze de diagnose MS en sindsdien zet ze alles op alles om ondanks haar ziekte het beste uit haar leven te halen.
Informatie:
Voor meer informatie, het aanvragen van beeldmateriaal, een interview, een recensie-exemplaar of speciale acties kunt u contact opnemen met Ruth Visser:
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , T: 020 52 39 155, M: 06 22 66 76 07
Een positieve uitslag * Evelien van den Akker * ISBN 978 90 488 1995 9 288 pagina´s * luxe paperback * €17,95 * eind april 2014
Mistral is een imprint van Dutch Media Books

Reacties

0 -CPH de Jong Bijloo 22-08-2014 11:21 #1

Heel nieuwsgierig naar dit boek, daar mijn situatie vergelijkbaar is.
Echter ben ik verliefd geworden op een man die MS heeft.
Ben nu al 4 jaar gelukkig met hem. Afgelopen jaar getrouwd met deze kanjer.
Wat de toekomst brengt is onzekers maar ieder goed moment neemt niemand ons meer af.
Ik ga het boek zeker lezen!!

Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op