Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Exclusief in het MS Trainingscentrum!

Exclusief in het MS Trainingscentrum!

alt

Exclusief voor het MS Trainingscentrum – Zhineng QiGong sessie door 2 Zhineng QiGong Grootmeesters uit China.

Wanneer? 19 maart
Hoe laat? Van 13.00-15.30
Waar? MS Trainingscentrum, Mathenesserlaan 376 te Rotterdam
Kosten? 7,50 euro per persoon

alt
Xi Chuan en Tao Qingyu komen uit het Wudan gebergte en geven daar trainingen aan mensen uit de gehele wereld die naar hun centrum afreizen. Met hun jarenlange ervaring en humor zullen zij een onvergetelijke mooie QiGong middag verzorgen samen met Maria Elshout van Zhineng Rotterdam. Maria geeft om de week QiGong in het MS Trainingscentrum van het Nationaal MS Fonds.


Zhineng QiGong is gezond bewegen voor iedereen!

Het zijn makkelijke bewegingen die het lichaam sterk en soepel maken. Het werkt stress verlagend en doordat je met simpele, snel aan te leren, vloeiende bewegingen werkt in combinatie met affirmaties-visualisaties en meditaties ga je mee in de natuurlijke stroom en beweging in en om je heen.
Bij Zhineng QiGong gaat het niet om het neerzetten van een prestatie of (kunnen) uitvoeren van inspannende lichaamsbewegingen, maar om met plezier het eigen lichaam en je eigen kern te leren begrijpen.
De oefeningen helpen om verborgen innerlijke krachten en talenten te ontdekken, maken mensen weerbaarder en soepeler, vergroten het concentratievermogen en het zelfvertrouwen, maar bovenal zorgen ze voor ontspanning en een glimlach op je gezicht!
Deze trainingen zijn ongeacht welke lichamelijke uitdaging dan ook door iedereen te volgen. Ook vanuit een rolstoel kan men aan Zhineng QiGong meedoen.
Voor meer informatie of aanmeldingen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en/of 010 – 591 98 39.
altDeze middag zal er Engels gesproken worden maar Maria zal voor de Nederlandse vertaling zorg dragen

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op