Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Mega Sherman

Mega Sherman

alt

Vanaf het moment dat Bastiaan kreeg te horen dat hij MS heeft, is hij erover gaan schrijven.

Zijn eerder verschenen blogs zijn gebundeld in dit boek: Mega Sherman. Bastiaan wil dit gevecht graag delen, omdat anderen zich er misschien mee kunnen identificeren en er wat aan hebben.

"Ik zag mezelf altijd als een sterke, onuitputtelijke, bewegelijke, niet kapot te krijgen iemand. En dan krijg je te horen dat je een moe, uitgeputte, slap, kapot te krijgen iemand bent. Op je 30ste, wanneer alles net goed leek te gaan."

bestellen
Vanaf 4 februari kan het boek besteld worden via het emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Het boek kost 9,95 euro exclusief verzendkosten.

Reacties

0 RE: Mega ShermanJanneke Stevens 05-02-2014 16:52 #1

Onze oudste zoon Bastiaan weet sinds 2 1/2 jaar dat hij Multiple Sclerose heeft.
Hij schrijft er regelmatig over in zijn ongelofelijk veel gelezen blog (meer dan 17.500 hits!)

Bastiaan's vader heeft als Kerstcadeau voor Bastiaan zijn blogs uitgegeven in boekvorm; hierboven kunnen jullie de cover zien.
We willen het graag onder jullie aandacht brengen in de hoop dat jullie het bij Bastiaan willen bestellen en we een grotere oplage kunnen laten drukken.
Paul heeft het boek uitgegeven in de hoop dat het mensen die zelf MS krijgen en de mensen om hen heen die er mee te maken krijgen zal steunen. Een fantastisch cadeau voor al deze mensen!
Inmiddels hebben zich via zijn Facebook-pagina vele kopers aangediend en krijgt hij zeer enthousiaste reacties.

Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op