Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Thuis een Methylprednisolonkuur

Thuis een Methylprednisolonkuur

altIn heel Nederland bestaat de mogelijkheid dat de zorg om thuis een Methylprednisolonkuur te krijgen geleverd kan worden door een specialistisch team. Careyn biedt deze zorg: www.careyn.nl

“Ons zorggebied strekt zich uit van Delfland, Westland, nieuwe waterweg, Albrandswaard, Hoekse Waard, Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee. Ons team bestaat uit ongeveer 10 verpleegkundigen waarvan de meesten met specialisatie (oa BBIC, oncologie). De zorg voor mensen met MS valt onder de verantwoordelijkheid van de specialist.

Voor de uitvoering van zorg hebben wij nodig (is eis van zorgverzekeraar): een uitvoeringsverzoek (medische opdracht) en een ingevuld MSVT-formulier. Daarnaast dient er een recept naar de apotheek van desbetreffende patiënt gefaxt te worden t.b.v de infuusvloeistof en medicatie. Indien de apotheek geleverd heeft kan onze zorg starten.

Wij gaan bij patiënt langs op het gewenste tijdstip, brengen infuusnaald/infuus in en dienen de medicatie toe. Tijdens de toediening blijven wij aanwezig. Is het voorschrift van toediening langer dan een uur per dagdosis dan blijven wij niet aanwezig. Uiteraard zijn wij wel altijd telefonisch bereikbaar voor problemen m.b.t infusie.”


Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op