Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Hot nieuws » Verkiezing Leukste Snackbar

Verkiezing Leukste Snackbar

alt

2e editie Verkiezing van de Leukste Snackbar van start in iedere gemeente van Nederland. Voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht gaat € 0,05 naar het Nationaal MS Fonds.
Vandaag is het startschot gegeven voor de tweede editie van de Verkiezing van de Leukste Snackbar. Via deze verkiezing kunnen snackbarhouders inzicht krijgen in beoordelingen en verbeterpunten van gasten en de titel in hun eigen gemeente winnen. Snackbar houders kunnen zich nog steeds gratis aanmelden voor de verkiezing in hun gemeente via www.leukstesnackbar.nl
Stemronde in iedere gemeente van Nederland
Tot en met 22 oktober 2014 kan gestemd worden in iedere gemeente van Nederland. Daarna volgt een korte finaleronde (1 t/m 14 november 2014), waarin de gemeentewinnaars het tegen elkaar opnemen voor de titel "Leukste Snackbar van de provincie" en "Leukste Snackbar van Nederland". Voor het eerst zijn er bij deze editie ook awards te winnen voor Snackbar Ketens.
Feestelijke Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche
Van de Award uitreiking wordt deze editie een spektakel gemaakt, op een unieke locatie; Kasteel de Hooge Vuursche. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen ook de drie snackbars die de meest creatieve, ludieke en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing een prachtige Award. Het Nationaal MS Fonds ontvangt deze avond haar cheque.
Goed doel: Nationaal MS Fonds
De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan het Nationaal MS Fonds.
Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer VHC en OndernemersUnited. Er worden inkomsten gegenereerd voor het Nationaal MS Fonds. De organisatie is in handen van Vote Company

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op