Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Voorlichting » Nationale MS Dag 2017 » Talkshow Leven met MS

Talkshow Leven met MS met Martijn Krabbé

alt

MS is een onvoorspelbare en grillige ziekte met veel verschillende gezichten. Juist daarom is het zo belangrijk om te kijken naar wat je nog wél kunt. En dat is vaak veel meer dan je denkt.
TV-presentator Martijn Krabbé is dit jaar op de MS Dag aanwezig. In een half uur durende talkshow praat hij onder andere met Kelly Gerritsen (35) en Leo Valk (50) over hun leven met MS. Ook schuift neuroloog dr. Michel Bos aan om te vertellen over hoe een positieve houding kan bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van leven met MS. De talkshow wordt live opgenomen door een professionele cameraploeg.
Vijf jaar geleden was Kelly nog beroepsmilitair en ging ze op missies naar Afghanistan. De diagnose MS gooide roet in het eten, maar Kelly besloot het maximale uit haar leven te halen. Dat was niet makkelijk, maar ze zette door. Tijdens de laatste editie van de Invictus Games, een soort paralympische spelen voor mannen en vrouwen die gedurende hun dienst ziek werden of gewond zijn geraakt, behaalde ze een bronzen medaille op het onderdeel indoorroeien.
Ook Leo Valk weet wat doorzetten is. Door MS belandde hij in een rolstoel, maar dat weerhield hem er niet van om de top van de Mont Ventoux te bedwingen. Hiermee haalde hij ook nog eens een geweldig sponsorbedrag op voor het Can Do onderzoek van het Nationaal MS Fonds.
Kom om 14.00 uur naar zaal 8 en laat u inspireren om het meeste uit het leven te halen!
De talkshow Leven met MS is een samenwerking tussen het Nationaal MS Fonds en TEVA.

Meer online

Volg ons op