Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Organisatie » Beloningsbeleid

Beloningsbeleid

Het Nationaal MS Fonds beloont haar medewerkers marktconform en heeft als uitgangspunt dat salarissen van medewerkers bij goede doelen gematigd moeten zijn. De directeur ontvangt een jaarinkomen van bruto € 76.780,- (2012) inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering en exclusief SV-lasten werkgeversdeel en pensioenlasten werkgeversdeel. Het betreft een fulltime dienstverband. Het salaris voldoet aan de Adviesregeling Beloning Directeuren van Goede Doelen, zoals opgenomen in de zogenaamde Code Wijffels en vastgesteld door de Vereniging Fondswervende Instellingen (VFI).


Raad van Toezicht

De leden van de Raad van Toezicht ontvangen geen vergoeding. Dit geldt ook voor de leden van de Raad van Advies, de patiënten board en de commissie MS Sociaal.


Vrijwilligers

Vijftig vrijwilligers helpen, waar nodig, bij de dagelijkse ondersteuning van het landelijk bureau en het MS Trainingscentrum. Voor deze vrijwilligers geldt een reis- en verblijfskosten vergoeding en we hebben voor hen de benodigde verzekeringen afgesloten. Een enkele vrijwilliger werkt tegen een vrijwilligersvergoeding.

Meer online

Volg ons op