Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Verslagen » Verslag Forumuitje 2011

Verslag Forumuitje 2011

Ieder jaar organiseert Het Nationaal MS Fonds een uitje voor een aantal leden van ons forum. Dit jaar is het derde uitje georganiseerd en deze vond vrijdag 10 juni plaats in de Pannenkoeken Boerderij Groenesteijn te Utrecht. Hieronder een verslag van 1 van de deelneemsters:

10 Juni was het weer zover, we mogen elkaar weer zien, met dank aan het Nationaal MS Fonds. Uit bijna alle hoeken van het land komen de meiden naar Utrecht (sommigen begeleid door hun mannen). Het is een hele toer, openbaar vervoer, carpoolen, regiotaxi. Petje af voor de dames en kleine pop die met de trein naar de locatie zijn gekomen!!!

altNa een telefoontje van K3, die er al waren ... "ze vragen of we buiten willen zitten"! Nou het is heerlijk weer dus why not? Niet te weten dat we bij een manege zaten en dat de vliegen ook een uitje hadden. Maar het fijnste van alles was dat we zo blij waren dat we elkaar weer zagen en zelf ik het geweldig vond dat iedereen de moeite heeft genomen er bij te zijn om er een fijne middag van te maken!

Goodybags

Onze oberttttt had zijn eerste dag bij het restaurant en daar merkten we niets van... Astrid had voor ons allen een zeeppie gemaakt, een vlinder, logo van het Nationaal MS Fonds. Heel lief Astrid! Zelf was ik nog in het dorp de boer op geweest voor mukkies in een goodybag. Mijn moeder nog een geluksolifantje van de wereldwinkel gesponsord!

We hadden een arrangement aangeboden gekregen,te kiezen uit 3 soorten pannenkoeken: Spek, Appel Spek en Met warme kersen.

altDie kwamen gelukkig ook bijna allemaal tegelijk... o nee.... de eerste 2 hadden het koekkie al weggeknabbeld en nummer 15 en 16 zaten nog te wachten! De kersen moesten nog ff in een pannetje, want die waren i.v.m het warme weer fris geserveerd, zeg maar. Maar goed er was stroop en suiker genoeg dus dat mocht de pret niet drukken, pret hadden we toch dus!

Nadat we de pannenkoek onder het genot van een drankje (in flesjes zonder statiegeld, altijd handig voor een knutselstuk) op hadden mochten we een dessert uitkiezen! Dame Blanche of ijstaart! We namen allemaal Dame Blanche, dat was makkelijk voor de bediening! Er zaten prachtige papieren pauwen op die mee gingen in de tas richting het Gooi, voor het oppaskind.. ja ja. Zullen we nog een bakkie nemen? Tuurlijk heerlijk!

Weer naar huis

Zelf heb ik die achterover gegooid, want ja de regio taxi, waar ik zo over opscheptte kon zo komen. Zat met mijn rug naar de straat en de meiden tegenover me hielden het in de gaten of mij vervoer er al aan kwam. Vivke ging na de hele club gedag te hebben gezegd er al vandeur! Wij zaten nog even... waar blijft m´n taxi?????? Dan slaat de paniek in m´n toch niet zukke lekkere benen.
Na een kwartier aan de foon te hebben (ik kwam er niet doorheen) met de connexion was er buiten al besloten mij naar huis te brengen, zooooooooooooooo lief!

Allemaal een dikke knuf en tot ziens, goede reis lieve mensen! Ben heel fijn naar huis gebracht en was blij dat ik weer bij m´n "Villa" was!

Het was een fijne middag en ik hoop dat we volgend jaar weer mogen, en dat dan de dames die er niet bij waren, ook mee gaan!

Dank jullie wel een kus van mij!

Nancy Noorlander

Meer online

Volg ons op