Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Verslagen » Culitop 2010

Verslag Culitop 2010

Op 1 juni 2010 vond in Nijmegen het jaarlijkse culinaire evenement “de Culitop” plaats. Het Nationaal MS Fonds was hier aanwezig als sociaal partner om aandacht te vragen voor MS. Zo werden de onderzoeksresultaten van het cognitie onderzoek gepresenteerd en ijs verkocht aan de bezoekers die met het heerlijke weer wel trek hadden in deze lekkernij.

alt
Op deze dag lieten de studenten van de Cas Spijkers Academie en een aantal koks van restaurants uit de omgeving zien, hoe goed ze zijn in het creëren van hoogstaande gerechten.
Daarnaast werden de modernste kooktechnieken gepresenteerd en konden de bezoekers deelnemen aan proeverijen. Het ijs van Jasper & Jansen dat voor het Nationaal MS Fonds werd verkocht, sloot hierbij naadloos aan.


Doel Culitop


Het Nationaal MS Fonds kon de Royalton Lounge - een soort grote luxe bus - gebruiken voor de presentatie en het verkopen van een aantal wijnen en Schott Zwiesel glazen, waarvan de opbrengst ook naar het Nationaal MS Fonds ging.


altMultiple Sclerose is op dit evenement bij horeca Nederland op de kaart gezet. Op deze manier probeert het Nationaal MS Fonds alle hoeken van de samenleving bewust te maken van MS en juiste informatie over deze ziekte te verspreiden.

Meer online

Volg ons op