Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Vrijwilligers gezocht

Verpleegkundigen en verzorgenden gezocht

Bij al onze activiteiten zijn veel vrijwilligers betrokken.

Het Nationaal MS Fonds is hard op zoek naar gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen, omdat de verzorging van sommige mensen met MS tijdens activiteiten meer specialistische kennis en ervaring vereist.

Verpleegkundige:

  • minimaal 2 jaar ervaring in de lichamelijke gehandicaptenzorg
  • Diploma verpleegkunde (BIG registratie)
  • pre: eerder gewerkt met mensen met MS

altAls verpleegkundige helpt u tijdens de meerdaagse activiteiten bij alle medische handelingen van de deelnemers.

Verzorgende:

Aantoonbare ervaring in de lichamelijke gehandicaptenzorg OF een diploma voor verzorgende (BIG registratie). Als verzorgende helpt u bij de dagelijkse verzorging van de mensen met MS die meegaan met de meerdaagse activiteiten

Activiteiten

De jaarlijks terugkerende activiteiten van het Nationaal MS Fonds waar we verpleegkundigen en verzorgenden voor zoeken:

altContactweek
Deze vakantieweek organiseren we voor mensen met progressieve MS. Het vakantiehuis is dan ook volledig aangepast. Elk jaar wordt er een andere locatie gevonden. Tijdens deze week organiseren we workshops, gaan we erop uit en doen we het lekker rustig aan. Waar nodig bieden we 1 op 1 zorg en daar is uw professionele hulp bij nodig.altZeilweekenden
Deze weekenden in september vinden op het Robinson Crusoe eiland plaats in de Loosdrechtse plassen. De mensen die meegaan hebben verschillende zorgbehoeften.We zoeken verpleegkundigen / verzorgenden die de zorg kunnen bieden die nodig is.

altZeilvierdaagse
In april vindt de zeilvierdaagse op de tweemastklipper de Lutgerdina plaats. Vier dagen verblijft een actieve groep mensen met MS aan boord van de Lutgerdina. Alleen voor boodschappen gaan we aan wal. Ook hier verschilt de zorgbehoeften van de deelnemers. We zoeken verpleegkundigen en verzorgenden die niet zeeziek zijn en deze mensen de zorg willen bieden die nodig is.Onze vrijwilligers kunnen altijd hun reiskosten declareren en verblijven kosteloos onder de voorwaarden van volpension. Ben jij die enthousiaste, vrolijke en gedreven vrijwilliger die wij zoeken om onze deelnemers bij te staan tijdens onze activiteiten? Meld je dan nu aan bij Karin via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of (010) 591 98 39.

Meer online

Volg ons op