Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home

Catamaran Beatrix

Catamaran Beatrix
Heb je zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Ga dan mee zeilen op catamaran de Beatrix en een van de andere vier (zeil)bootjes! Dit zijn aangepaste vaarmaterialen waarmee je zelfstandig of met begeleiding het water op kunt. De ervaren bemanning leert je de fijne kneepjes van het zeilen. Je geniet in een kleine groep van het échte zeilen, ontmoet nieuwe vrienden en hebt samen veel plezier. 
 
Vanuit de thuishaven Elahuizen maken we de mooiste dagtochten over de Friese wateren en het IJsselmeer. Je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het weekend: samen met je reisgenoten stel je in overleg met de schipper het programma samen. Je kunt bijvoorbeeld de ene dag zeilen en de andere dag gezellige Friese plaatsjes bezoeken. Ook nachtzeilen of zomaar op een eilandje barbecueën is mogelijk. We keren ‘s avonds terug naar de volledig aangepaste groepsaccommodatie It Sailhûs, waar je eet en slaapt. Er is daar een ruime keuken aanwezig om samen een heerlijke maaltijd klaar te maken.

"Wat een geweldig gevoel dat ik zelf de Beatrix kan besturen"

 

Praktische informatie

We verwachten van de deelnemers dat zij met ondersteuning van een team vrijwilligers van Het Nationaal MS Fonds, helpen bij het bereiden van maaltijden, opruimten en afwassen, etc. We gebruiken hiervoor een corveerooster. Iedere deelnemer staat voor 2 of 3 keer in het weekend ingepland voor een huishoudelijke taak. Er zijn altijd vrijwillige verzorgenden en verpleegkundigen vanuit het Nationaal MS Fonds aanwezig die je bijvoorbeeld kunnen helpen met je dagelijkse verzorging als dat nodig is. Een team van vrijwilligers van SailWise staat tijdens dit weekend klaar om je bijvoorbeeld aan boord te helpen en je te begeleiden op de (zeil)boten. De vrijwilligers zijn allemaal getrainde mensen.

Datum: 7 t/m 10 juni 2018
Opstapplaats: Elahuizen, Friesland
Kosten: € 100 per persoon

Meld je aan voor het varen met de Beatrix. Let op! Als je vorig jaar ook mee bent geweest, kun je je dit jaar niet voor dezelfde activiteit aanmelden. Nieuwe deelnemers hebben voorrang.

Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering. Wij retourneren geen geld bij afzegging.

Meer online

Volg ons op