Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Verslagen » Forumuitje 2010

Verslag Forumuitje 2010

Op het MS Forum van het Nationaal MS Fonds deelt een groep enthousiaste mensen ervaringen en tips onderling met elkaar uit. Het Nationaal MS Fonds heeft daarom besloten hen een lunch aan te bieden in het Carlton President Hotel in Utrecht. De lunch werd georganiseerd op vrijdag 11 juni en is zo goed bevallen dat dit een jaarlijks terugkerend samenzijn wordt.

Jacqueline Muller van Oosten is één van de dames die is mee geweest en heeft hier een verslag van gemaakt:

"Vrijdagmorgen 11 juni maak ik me klaar om richting Anke te gaan. Alwaar Sonja onze privé chauffeur klaar zit om ons te brengen en te vergezellen richting Utrecht, voor de lunch met lotgenoten (elkaar ontmoet op het MS Forum van het Nationaal MS Fonds).

Carlton President Hotel

De reis ging voorspoedig tot we er bijna waren en de TomTom de nieuwe weg, die er net was aangelegd, niet kende en ons een verkeerde richting op stuurde. We (K3 On Tour) hebben ongeveer 45 minuten in en rond Utrecht gereden voordat we eindelijk het Carlton President Hotel zagen. De meiden (8 stuks) die de weg wel in een keer hadden gevonden, zaten inmiddels al aan de soep en vonden het natuurlijk erg leuk dat wij het ook gevonden hadden.

altHet was voor sommige van ons een gezellig weerzien en een aantal nieuwe gezichten. Maar het was meteen gezellig en voelde zo vertrouwd, zo bijzonder vind ik dat.

Halverwege de lunch hadden de meiden nog een verrassing in petto voor mij: een mooie tuinlantaarn voor de organisatie. Meiden bedankt hiervoor! Het was een lopend buffet met broodjes en allerlei soorten beleg salades en andere lekkernijen.

De tijd vloog voorbij en we hadden eigenlijk allemaal nog geen zin om weg te gaan. Dus we hebben nog een lekkere cappuccino en een drankje besteld en nog lekker nagekletst met elkaar.


Namens alle meiden (Silly, Amelie, Wilma, Nancy, Deb, Astrid, Viv, Anke, Sonja, Karin en Jacqueline); hartelijk bedankt dat het Nationaal MS Fonds deze lunch voor ons heeft georganiseerd".

Meer online

Volg ons op