Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Verslagen » Supportbeurs 2010

Verslag Supportbeurs 2010

Het Nationaal MS Fonds was van 2 t/m 5 juni present op de Supportbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Er was voor de bezoekers van alles uit te proberen en te bekijken. Hierdoor heerste er een actieve en positieve sfeer.

Een van de doelstellingen van het Nationaal MS Fonds is het verstrekken van juiste informatie over Multiple Sclerose aan mensen met MS, hun naasten en hulpverleners. Dat de behoefte aan deze informatie bestaat, laten de vele bezoekers zien die onze brochures mee hebben genomen.

Ook zijn er veel vlinderproducten verkocht, zoals puzzels, ansichtkaarten, plantenstekers, wandvlinders, postzegels en informatieve (kinder)boeken. De opbrengst hiervan gaat naar onze activiteiten voor mensen met MS, zoals de zeilweekenden, onderzoeken en de Nationale MS Dag.

"Zonnige Schaduw"

altMarijke Fransen presenteerde bij het Nationaal MS Fonds op de openingsdag haar boek “Zonnige Schaduw”, een inspirerend boek dat vol staat met columns die ze onder andere voor de MS Nieuwslijn heeft geschreven. Ook hier was veel interesse naar.

Heeft u een vraag naar aanleiding van de Supportbeurs? Neem contact op met Astrid: 010-59 198 39 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Meer online

Volg ons op