Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Activiteiten » Verslagen » Zeilweekend 2010

Verslag zeilweekend 3 t/m 5 september 2010

Vrijdag 3 september was het weer zo ver, het door het Nationaal MS Fonds georganiseerde zeilweekend op het Robinson Crusoe Eiland in Oud-Loosdrecht.

alt19 deelnemers, 3 vrijwilligers vanuit het Nationaal MS Fonds en vrijwilligers van SailWise. Om 20:00 hadden we ons verzameld aan de kade en een half uur later zaten we met zijn allen op verschillende boten en schepen om zo naar het eiland te vertrekken.

Alle deelnemers waren in voor alles en de bemanning van SailWise stimuleerde iedereen om, ook al heb je beperkingen, aan alles mee te doen. Dit werkt zeer stimulerend en positief en sluit ook helemaal aan bij wat wij als Fonds willen uitdragen.

Uitgaan van je mogelijkheden

Deze uitspraak van 1 van de deelnemers sluit hier ook nauw op aan en ontroerde mij zeer: "Noem niet wat je niet kunt, zeg wat je graag wilt en wij zorgen dat het kan, zal me heel lang bij blijven. De huidige maatschappij en de mensen om je heen benadrukken vaak ongemerkt wat je niet meer kunt, geweldig dat je ook de ervaring kunt hebben dat je nog heel veel kan. Daarom geniet je er denk ik ook dubbel van.” Aldus Annette Gommers, 1 van de deelnemers.

Kortom het was een geweldig weekend, vol met positiviteit en doorzettingsvermogen.

Meer online

Volg ons op