Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Help mee » Ik kom in actie » Ik start een actie

Ik start een actie

altOver de ziekte Multiple Sclerose (MS) is nog veel onbekend. Zo weten onderzoekers nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen.
 
Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS. We financieren innovatief wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelmethoden én naar de uiteindelijke genezing van MS en geven voorlichting op dit gebied. We willen een steunpunt en coach zijn voor mensen met MS en hun directe familie en vrienden.
 
 
Samen staan we sterker tegen MS
Via de website www.sterktegenms.nl kun je heel gemakkelijk een leuke actie starten om aandacht te vragen voor MS en geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Een marathon lopen, koekjes bakken, spullen verkopen op de vrijmarkt, een berg beklimmen, bootcamp, spinnen of schaatsen: iedere actie, klein of groot, is van onschatbare waarde. Maak via de website je eigen actiepagina aan, maak de pagina persoonlijk door te vertellen waarom je in actie komt en foto's toe te voegen en roep mensen op om jouw actie te steunen. Je kunt je actiepagina vervolgens via bijvoorbeeld social media, Whatsapp of e-mail promoten onder je familie, vrienden, kennissen en collega's.
 
Hoe kom ik in actie?
Wij helpen graag met het meedenken van je actie of evenement. Wij kunnen bijvoorbeeld promotiemateriaal zoals vlaggen en spandoeken leveren.

Wil je meer informatie over het opzetten van een actie of heb je nog vragen, neem dan contact op met Stefanie Ketting op (010) 591 98 39 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Meer online

Volg ons op