Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home

Zeilweekenden

Robinson Crusoe eiland

altHet eiland Robinson Crusoe is een volledig aangepaste accommodatie op een unieke plaats. Het eiland is de perfecte plek om kennis te maken met de verschillende takken van watersport. Je kunt er zeilen met diverse schepen. Van catamaran tot een roll-on/roll-off scheepje, waar je zelfs met een elektrische rolstoel aan boord kunt; van helmstok tot joystickbesturing. Maar je kunt er ook surfen, roeien, kanoën en waterskiën. En, wat Robinson Crusoe tot de enige in zijn soort maakt, de watersportmaterialen zijn daar waar nodig volledig aangepast voor verschillende soorten beperkingen. Er staat zelfs een tillift op de steiger om de transfer van rolstoel naar boot te vergemakkelijken. Iedereen is dus welkom op Robinson Crusoe.


altHet Nationaal MS Fonds is blij om 2 keer per jaar een weekend te kunnen organiseren op het Robinson Crusoe eiland voor mensen met MS. Deelnemers worden tijdens een weekend op het eiland uitgedaagd om grenzen te verleggen en beseffen hierdoor dat ze eigenlijk meer kunnen dan ze voor mogelijk hielden.


"De werkelijkheid heeft mijn verwachtingen overstegen!" Linda

Impressiefilmpje zeilweekenden


Praktische informatie

altWe verwachten van de deelnemers dat zij met ondersteuning van een team vrijwilligers van Het Nationaal MS Fonds, helpen bij het bereiden van maaltijden, afwassen etc. We gebruiken hiervoor een corveerooster. Iedere deelnemer staat voor 2 of 3 keer in het weekend ingepland voor een huishoudelijke taak. Er zijn altijd vrijwillige verzorgenden en verpleegkundigen vanuit het Nationaal MS Fonds aanwezig die je bijvoorbeeld kunnen helpen met je dagelijkse verzorging als dat nodig is. Een team van vrijwilligers van SailWise staat tijdens dit weekend klaar om je te helpen en begeleiden op 1 van de zeilschepen. De vrijwilligers zijn allemaal getrainde mensen die je graag kennis laten maken met allerlei watersportactiviteiten.


Datum weekend 1: 31 augustus t/m 2 september 2018
Datum weekend 2: 14 t/m 16 september 2018
Opstapplaats: Loosdrecht, Noord-Holland
Kosten: € 100 per persoon

Meld je aan voor de zeilweekenden van het Nationaal MS Fonds. Let op! Als je vorig jaar ook mee bent geweest, kun je je dit jaar niet voor dezelfde activiteit aanmelden. Nieuwe deelnemers hebben voorrang.

Deelnemers dienen zelf zorg te dragen voor een reis- en annuleringsverzekering. Wij retourneren geen geld bij afzegging.

Meer online

Volg ons op