Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nationaal MS Fonds » Voorlichting » Nationale MS Dag 2017

Nationale MS Dag

altSinds 1998 organiseert het Nationaal MS Fonds op de zondag voor de collecteweek in november de Nationale MS Dag. Een dag boordevol nieuws, activiteiten en ontspanning. Een dag speciaal voor mensen met MS en hun omgeving.

Impressie

Doelstelling

De doelstelling van de Nationale MS Dag is het doorgeven van de nieuwste ontwikkelingen op MS gebied. Dit kan over medicatie of behandelmogelijkheden gaan, maar ook over allerlei onderzoeken, arbeidsknelpunten, vermoeidheid, cognitie, voeding of over het ziektebeeld.

Wetenschappelijk Symposium

Op deze dag staat het wetenschappelijke symposium centraal. Tijdens dit symposium worden de ontwikkelingen uiteen gezet door een aantal neurologen en andere specialisten. Achteraf kunt u vragen stellen. Inschrijven voor dit symposium is niet nodig.

Workshops

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan zowel kleinschalige als grootschalige workshops. Deze workshops kunnen over allerlei facetten van het leven met MS gaan, zoals vermoeidheidmanagement, cognitieproblemen of depressies. Inschrijven van te voren wordt aangeraden. Bij de kleinere workshops is dit zelfs noodzakelijk, aangezien deze snel vol zitten.


Infomarkt

Op de informatiemarkt staan allerlei stands met informatie over MS en hulpmiddelen die het leven aangenamer kunnen maken.


Overig

Uw kinderen zijn van harte welkom op deze dag. Tijdens de Nationale MS Dag wordt voor een animatieprogramma gezorgd.

Via het Nationaal MS Fonds kunt u een scootmobiel of rolstoel lenen, die u de hele dag kunt gebruiken. Deze staat bij de ingang voor u klaar. Als u hiervan gebruik wenst te maken, geef dit dan even van te voren aan bij de organisatie. Wij kunnen dan voor u reserveren.

Elk jaar proberen we de Nationale MS Dag in een ander deel van Nederland te organiseren, zodat niet ieder jaar dezelfde mensen van ver moeten komen. In het verleden is deze dag onder andere georganiseerd in: Amsterdam, Noordwijkerhout, Zwolle, Veldhoven, Houten en Arnhem. Ruim voor de Nationale MS Dag zullen wij u berichten over de datum en plaats.

Nationale MS Dag 2014

Nationale MS Dag 2013

Nationale MS Dag 2012

Nationale MS Dag 2011

altNationale MS Dag 2010

Nationale MS Dag 2009

Nationale MS Dag 2008

Nationale MS Dag 2007Reacties

+1 mwdaphne maas 13-09-2013 12:37 #2

wanneer is de nationale msdag 2013? en waar?

Citeer
+1 MS dag 2012Ton Aveskamp 06-10-2012 19:49 #1

Hierbij wil ik mij aanmelden voor 2 personen bij de volgende workshops:
MS en Seksualiteit
MS en remmende medicaties
Mindfullness

Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op