Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Help mee » Ik geef

Ik geef

Word donateur

De meest directe manier om het werk van het Nationaal MS Fonds te steunen is door donateur te worden. Als donateur biedt u structurele steun aan mensen met Multiple Sclerose en daarmee geeft u deze groep weer kansen en mogelijkheden. Een vast periodiek bedrag geeft ons zekerheid van inkomsten, waardoor we de continuïteit van voorlichting, activiteiten en onderzoek kunnen garanderen.

Wilt u het Nationaal MS Fonds structureel steunen en daarmee donateur worden van het Nationaal MS Fonds?
Ga dan naar het machtigingsformulier

Ook kunt u een donatie doen op GIRO 5057 of via onze online doneermodule

Andere mogelijkheden
Er zijn ook andere mogelijkheden om het Nationaal MS Fonds te steunen, bijvoorbeeld via een notariële schenking of via uw nalatenschap. Kijk voor andere opties bij Help mee

Vanaf € 15,00 per jaar ontvangt u van ons het ledenmagazine de MS Nieuwslijn 4 keer per jaar.

Het Nationaal MS Fonds legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit aangeven bij Nationaal MS Fonds, Antwoordnummer 409, 3140 WB Maassluis of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Meer online

Volg ons op