Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Help mee » Bedrijven » 100 euro sponsoren

100 euro sponsoren

alt

Sensus, praktijk voor counseling, coaching en training te Helden biedt praktische psychologische hulp bij het oplossen van problemen, zorgen en stress en het leren omgaan daarmee. Daarnaast verzorgt Sensus sinds 2014 op professionele wijze mindfulness workshops en trainingen (MBSR/MBCT) voor iedereen die op zoek is naar een prettige en goede balans in zijn of haar leven.

alt


Online game ontwikkelaar en beheerder van spelregel websites als live blackjack spelen. Trots sponsor, omdat plezier gekoesterd moet worden.
alt

De Groot roulette spellen en speeltafel verhuurd biedt een echte casino ervaring op uw personeelsfeest of ieder andere speciale gelegenheid waar ons unieke entertainment gewenst is. Wij zijn begonnen met sponsoren omdat we het belangrijk vinden om iets voor de samenleving terug te kunnen doen.

alt Abena biedt incontinentiemateriaal aan met een maximaal ademende beschermlaag en katoenzachte buitenzijde. Voor u heeft dit als voordeel dat de huid blijft ademen en de producten zeer comfortabel en zacht aanvoelen. Bel de Abena Advieslijn, 0900-23522362 € 0.10 p/m en vraag een gratis proefpakket aan!
alt Coloplast ontwikkelt producten en diensten die het leven makkelijker maken voor mensen met een fysieke aandoening. We richten ons op continentiezorg, stomazorg, urologie, en wond- en huidzorg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coloplast Care via het gratis telefoonnummer: 0800 022 98 98.
alt De Easypump is geschikt voor de intraveneuze toediening van Methylprednisolon. Klein en eenvoudig, gewoon lekker thuis zonder toeters of bellen.
altPermobil biedt een breed assortiment elektrische rolstoelen aan. Zelfstandig functioneren vanuit uw rolstoel voor zowel rijden als eventueel aansturen van uw omgeving is het uitgangspunt.
altBioness is fabrikant en leverancier van de NESS L300, een systeem dat ervoor zorgt dat u langer en stabieler kunt lopen met minder vermoeidheid. Kijk voor meer informatie op: www.bioness.com.
alt Main Energie is de persoonlijke energieleverancier die u 100 procent duurzame energie geeft!
Wij zijn specialist in energielevering aan de zakelijke en vastgoedmarkt EN voor u thuis.
Neem vrijblijvend contact op met MAIN Energie via 088-0809000.
alt Uw ideale seniorencamping in Noord-Limburg! Voor meer informatie kijk op www.vossenveld.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Extra items

Meer online

Volg ons op