Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » FAQ » Arbeidsdeskundige » Volgens personeelszaken moet je je, als je niet meer terug kunt in je eigen functie, ook in laten schrijven bij het CWI om zelf ander werk te zoeken. Is het echter niet zo dat zij eerst voor een andere functie moeten kijken?

Volgens personeelszaken moet je je, als je niet meer terug kunt in je eigen functie, ook in laten schrijven bij het CWI om zelf ander werk te zoeken. Is het echter niet zo dat zij eerst voor een andere functie moeten kijken?

Het voormalige CWI is opgegaan in UWV werkbedrijf.


Inschrijven voor een uitkering in het kader van de WW is niet aan de orde als de werkgever passend werk ter beschikking kan stellen en het daarbij behorende salaris betaald. Ingevolge de wet verbetering poortwachter is er gedurende de periode van loondoorbetalingsverplichting al ondersteuning aan de orde door werkgever om tot re-integratie bij eigen of andere werkgever te komen. Aanvragen van een uitkering in het kader van de WW is pas aan de orde als er is vastgesteld dat er geen WIA uitkeringsrecht aan de orde is en betaalde arbeid nog niet (volledig) is gerealiseerd.

Meer online

Volg ons op