Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home

Fotowedstrijd Leven met MS

Een uitdaging voor mensen met MS: in één foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent. Laten zien hoe jij met MS omgaat, dingen doet ondanks beperkingen. Dat je kijkt naar mogelijkheden. Dat MS niet het belangrijkste in je leven is, maar dat MS er wel is.    


Heb jij zo'n foto? Mail je foto samen met een korte toelichting naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  o.v.v. “Fotowedstrijd Ik kan leven met MS”. Insturen kan tot 15 oktober. Uit alle inzendingen nomineert het Nationaal MS Fonds 10 foto’s die uitvergroot op canvas worden tentoongesteld tijdens de Nationale MS Dag. De winnaar wordt om 12.30 uur door Edo-Jan Meijer (de winnaar van vorig jaar) bij de stand van Merck gekozen.

Als je een foto instuurt, dan is het van belang dat je aanwezig bent op de Nationale MS Dag om bij de uitreiking te zijn. Je hoort van te voren of je genomineerd bent. De winnaar ontvangt zijn of haar foto op groot plexiglas thuis om het daar aan de muur te hangen. De overige genomineerden mogen hun canvasdoek mee naar huis nemen. De winnende foto op canvas krijgt een mooie plek in het MS Trainingscentrum te Rotterdam.
 
alt

Meer online

Volg ons op